Тейлър Суифт, която кацна на летището в Единбург вчера преди първия

...
Тейлър Суифт, която кацна на летището в Единбург вчера преди първия
Коментари Харесай

Може ли Тейлър Суифт да направи питстоп в Лейк Дистрикт по време на турнето си във Великобритания? Звездата се влюби в изпълнения с природа национален парк по време на малка почивка с Хари Стайлс – и дори написа песен за това

Тейлър Суифт, която кацна на летището в Единбург през вчерашния ден преди първия концерт на Обединеното кралство от нейното турне Eras, за първи път се увлече по селската хубост на Националния парк Cumbrian през 2023 година

Пейзажът на Лейк Дистрикт е оказал голямо въздействие върху някои от най-известните писатели на Англия, като Уилям Уърдсуърт, Самюел Колридж, Томас де Куинси и Джон Ръскин.

Те са известни като сантименталните поети на края на осемнадесети и деветнадесети век и са мощно повлияни от селската хубост на района.   

В фрагмент от своя документален филм, Long Pond Studio Sessions, Тейлър приказва за смисъла зад песента си „ The Lakes “.

Говорейки с американския музикант Джак Антоноф в клипа от страницата на TikTok, Escape to the Lakes, певицата, обясни мотивацията зад песента, която беше бонус ария в нейния албум от 2020 година, Folklore. 

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР